Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van SVG De Tubanten op donderdag 8 april 2021. Deze zal digitaal plaatsvinden in verband met de corona-crisis. 

Grote fysieke bijeenkomsten zijn helaas nog steeds niet mogelijk. Wij zijn daarom blij dat we de ALV in april hebben kunnen ombouwen naar een virtuele vergadering. Hierbij presenteert het bestuur vanuit een ruimte en kunnen de leden luisteren, hun vragen stellen en besluiten nemen.

Alle leden hebben een brief ontvangen van het bestuur om zich aan te melden voor deze digitale vergadering…

Hoe werkt een virtuele ( online ) vergadering?
Een paar dagen voor de vergadering ontvangt u een e-mail. In deze mail zit een link, waarop u kunt klikken en live kunt meekijken. Zo simpel is het. 

In de e-mail vindt u tevens:
– uitleg over de virtuele ( online ) vergadering
– de agenda
– de vergaderstukken

Graag horen wij uiterlijk donderdag 1 april 2021 aanstaande of u aan de vergadering wilt deelnemen via info@detubanten.nl Geeft u daarbij duidelijk aan op welk mailadres u de link voor deelname aan de digitale vergadering wilt ontvangen. 

Mocht u niet deelnemen aan de vergadering, dan verzoeken wij u toch te reageren naar info@detubanten.nl en uw e-mailadres aan ons door te geven. Wanneer er nieuws is of mededelingen zijn., kunnen wij deze duidelijker per mail aan u uitleggen dan via website of facebook. 

In onderstaande link vindt u alle relevante informatie zoals oa. jaarverslagen 2020 sporten De Tubanten

Voorwoord Klaas Zwiep ALV 2021
Agenda ALV 2021
Jaarverslag bestuur 2020
Jaarverslag technische commissie 2020
Jaarverslag boccia 2020
Jaarverslag E hockey 2020
Jaarverslag badminton 2020
Jaarverslag rolstoelhockey 2020
Jaarverslag tafeltennis 2020
Jaarverslag zwemmen Aquadrome 2020
Jaarverslag zwemmen Roessingh 2020