Commissies en specifieke contacten

Overige contactpersonen

 

Webredactie De Tubanten

 

Voor vragen en/of opmerkingen over de website van De Tubanten.

W.P. van Schip
Tel.: 06-28843466
wpvanschip@gmail.com

 

 

 

Klachtencommissie

 

 

Wat doet de klachtencommissie?

 

Heb je een klacht, een (dreigend) conflict, het gevoel dat je niet gehoord wordt, een ontevreden gevoel over bepaalde gang van zaken, etc. Dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie.

De klachtencommissie is er voor alle leden van de vereniging, en hun ouders/verzorgers en voor alle vrijwilligers/trainers. Op het moment dat je mail bij mij binnen komt streef ik erna om je dezelfde dag nog te laten weten dat ik je mail ontvangen hebt en ook aan te geven binnen hoeveel dagen we contact met je opnemen.

Ik luister vervolgens graag naar je verhaal en ik zal met je meedenken over oplossingen.

 

 

Contactpersoon klachtencommissie

 

 

Wij zijn Marjolein Koolenbrander en Desiree van Achteren. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen en wij denken graag met u mee in oplossingen.

E-mail: klachten@detubanten.nl

 

 

Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

 

 

Op het moment dat je je niet (meer) prettig voelt in een bepaalde situatie, wanneer bijvoorbeeld een persoon vaak vervelende opmerkingen maakt en je daar zelf niets aan kunt of durft te doen, wanneer je advies wilt over een situatie, wanneer je als buitenstaander dingen opmerkt waar je je zorgen over maakt, etc. Dan kun je contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon (VCP) van SVG De Tubanten.

 

 

Vertrouwenscontactpersoon (VCP) van SVG De Tubanten

 

 

 

Ik ben Frederike Simons en ik ben vrijwilliger bij SVG De Tubanten. Zoals u wellicht wel weet ben ik de vertrouwenscontactpersoon (VCP) van de vereniging. De VCP is het aanspreekpunt voor iedereen binnen de vereniging die te maken heeft (of heeft gehad) met seksuele intimidatie en/of anderzijds grensoverschrijdend gedrag.

Zodra ik je mail binnenkrijg, neem ik zo snel mogelijk contact met je op en kunnen we de situatie bespreken. Ik zal samen met je kijken hoe de situatie opgelost kan worden. Soms is een luisterend oor voldoende, soms moeten er stappen genomen worden. Dit hangt uiteraard af van de situatie en dit gebeurt altijd in overleg met jouw.

Je kunt er zeker van zijn dat ik je situatie te allen tijde serieus en in vertrouwen zal behandelen!

E-mail: vcp@detubanten.nl

 

 

 

Overige contactgegevens van de VCP

 

 

Kun of wil je geen gebruik maken van het bovenstaande e-mailadres. Dan kun je gebruik maken van de onderstaande gegevens:

Secretaresse De Tubanten
Mevr. Els Teussink
Rhaanbrink 26
7544 NA Enschede
053-4763198 / 06-13824508

Zij kan dan je gegevens doorsturen, zodat vertrouwenscontactpersoon contact met je kan opnemen.