E-Rolstoel Hockey competitie Diekman

Afgelopen zaterdag 30 september heeft Tukkers United/ De Tubanten Enschede een Elektrische Rolstoel Hockey competitie dag in de Diekmanhal georganiseerd welke mede mogelijk is gemaakt door sponsering van Lewis Seating Systems uit Oldezaal.

Ook was er een professioneel team van Commandeur Revalidatie Techniek uit Zwaagdijk geheel belangeloos aanwezig om eventuele problemen met de elektrische rolstoelen te verhelpen.

5 verschillende verenigingen uit Nederland deden met meerdere teams mee te weten: Keistad Rollers Amersfoort , Zwollywoodsticks Zwolle, TE Tukkers United Enschede, De Pont Rotterdam, HC Groningen, Groningen.

TE Tukkers United E1 wist alle wedstijden te winnen.

Het was een zeer mooi en sportief evenement waar ondergetekende samen met mevr. J Huisjes als EHBO’ers niet in actie te hoeven komen.

Een groot compliment aan de catering van de Diekmanhal die speciaal een mini restaurant beneden in sporthal hadden ingericht.

Ook een groot compliment aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de opbouw en afbreken van de speelvelden met alle toebehoren.

Al met al een mooie dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Klaas Zwiep