Bestuursverslag 2021-2022 ten behoeve van de ALV  30 maart 2022

 

Het bestuur is sinds de vorige ALV op 8 april 7 keer bijeen geweest. De onderstaande zaken zijn hierbij aan de orde geweest.

Na de lockdown in het voorjaar van 2021 kon er op 21 mei weer gesport worden. In verband met de sluiting van het Roessingh in verband met corona vonden de zaalsporten nog steeds plaats in de Diekmanhal.
Na een sluiting van ruim anderhalf jaar konden onze sporters per 1 september weer naar het Roessingh terugkeren.
Echter opnieuw hebben alle sporten van 29 november tot half januari in verband met de corona-maatregelen stil gelegen. De contributie is daarop aangepast.

Slechts de zwemlessen voor de kinderen in het Aquadrome konden doorgaan in verband met de voorbereiding voor het zwemdiploma. Tijdens het afzwemmen in januari beoordeelde een inspecteur van de Nationale Raad Zwemdiploma’s ons met lof en als “netjes, strak en leuk”. Zowel tijdens het afzwemmen in juni als in januari zijn alle kinderen geslaagd.

Bij het sporten in overdekte ruimtes handhaaft het bestuur hierbij de voorschriften zoals een corona-pas of QR-code (met uitzondering voor kinderen tot 18 jaar).

Op Lintjesdag heeft Natascha Magrië een koninklijke onderscheiding ontvangen. Een hele eer en wij zijn trots op haar.

De Sport voor Diabetici is in oktober definitief gestopt in verband met de ziekte van Alex van den Bovenkamp.  Er is geen opvolging voor hem. Wij wensen hem een goed herstel.

De leden die in competitieverband sporten hebben een nieuw clubshirt gekregen bedrukt met ons logo. Dit wordt als prettig draagbaar en vooral niet te warm beoordeeld.

Voor het onderhoud van de website hebben wij ondersteuning gekregen van Wouter van Schip. Er zijn enkele zaken veranderd. Het bestuur is blij met deze  vernieuwingen.

Onze club viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. In verband met corona is het niet passend een feestavond of receptie te organiseren. Daarvoor in de plaats hebben alle leden een mooie sporttas gekregen.