Clubbladen SVG De Tubanten

SVG De Tubanten geeft jaarlijks een tweetal publicaties uit. Allereerst het clubblad “Over de Drempel” (dit verschijnt 5 maal per jaar) en daarnaast een informatiegids, genaamd “De Tubantengids” (deze verschijnt 1 maal per jaar).

Op dit moment zijn wij ook voorbereidingen aan het treffen om een digitale nieuwsbrief uit te gaan brengen. Ben je hierin geïnteresseerd dan kun je je nu al aanmelden.

Hieronder vind je informatie over de beide hierboven genoemde bladen en daarnaast is er een archief met oude uitgaven te vinden. 

Clubblad “Over de Drempel”

Door middel van dit clubblad worden alle leden / sponsoren / adverteerders geïnformeerd over allerlei zaken binnen de SVG De Tubanten. Het clubblad wordt via de post naar alle leden/sponsoren verzonden.

Informatiegids “De Tubantengids”

Jaarlijks komt er een gids uit met algemene informatie over “De Tubanten”. Deze informatiegids wordt via de post verzonden naar alle leden / sponsoren.

Meer over onze clubbladen

Heb je vragen, (bezorg)klachten, opmerkingen of suggesties voor en/of over “Over de Drempel” of De Tubantengids? Klik dan hier om met de juiste contactpersonen in contact te komen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.